Problemi s nesanicom

Problemi s nesanicom ?

Što učiniti ako nam odgovaraju i krevet i madrac, a i dalje imamo problema s nesanicom ? Odgovor uopće nije jednostavan.

Puno parametara je u igri. Koliko smo osjetljiv čovjek, mjesto gdje spavamo, što se u sobi nalazi, kako provodimo dan, što jedemo, što pijemo, itd. Nesanica nije nimalo bezazlena pojava i ukoliko dulje traje može izuzetno iscrpiti organizam.

To nas dovodi do konstantne iritacije živaca, gubitka energije, poremećaja u radu raznih organa što sve može postati kronično i nepopravljivo ukoliko se zanemarimo. Svi koji su je ikada doživjeli u onom najgorem izdanju pamte nesanicu kao jedno od najtežih stanja u kojima su se ikada našli.

Pa gdje krenuti, što učiniti ?

San na tabletama za spavanje ne odmara kao čisti zdravi san. Svima koji razmišljaju o tome kako si pomoći oko nesanice preporučamo da se upoznaju sa refleksoterapijom, ona ima veliku ulogu u opuštanju živčanog sustava što je nužni preduvjet za dobar san.

Što je refleksoterapija ?

Refleksoterapija je jedna od najstarijih iscjeljujućih metoda koja se danas primjenjuje, a ujedno i jedna od najučinkovitijih jer se radi na stopalima koja su nam direktni kontakt sa zemljom. Na stopalima postoje zone koje su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu.

Za one koji imaju problema s nesanicom najbolje je na tretmane refleksoterapije ići predvečer prije spavanja. Da li se uopće sjećate kad ste se zadnji put dobro naspavali ?

Ne čekajte zadnji trenutak, posjetite refleksoterapija.hr i vidite o čemu je riječ.

Similar Posts